ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ…

.Οι πολιτισμοί της Κεντρικής Αμερικής είχαν τον δικό τους φτερωτό ερπετοειδή Θεό, τον Κουετζαλκοάτλ. Οι Ινδιάνοι Χόπι είχαν τον φτερωτό Θεό – ερπετό Μπαχολινκόνγκα και ο πολιτισμός των γηγενών της Αμερικής είναι γενικότερα πλημμυρισμένος από αναπαραστάσεις ερπετών, όπως ο μυστηριώδης τύμβος σε σχήμα ερπετού στο Οχάιο.

Οι Ινδοί μιλούν για τους δικούς τους ερπετοειδείς Θεούς τους Νάγκας, μια φυλή φιδιών δαιμόνων και το όνομα σημαίνει «Αυτοί που Έρπουν». Οι Αιγύπτιοι είχαν τον δικό τους Θεό-ερπετό, τον Κνεφ και οι Φαραώ μόνιμα παριστάνονται μαζί με ερπετά-φίδια. Οι Φοίνικες είχαν τον Αγαθοδαίμονα, μια παράξενη ερπετοειδή οντότητα. Στο βουντού έχουν έναν Θεό τον οποίο ονομάζουν Ντάμπαλα Γουέντο και τον οποίο παριστάνουν ως φίδι, ενώ οι Εβραίοι έχουν το Νακουστάν· το Μπρούτζινο Ερπετό. 

Ο αρχαίος βρετανικός Θεός ήταν γνωστός ως Δράκος-Κυβερνήτης του Κόσμου κι ονομαζόταν ΧΟΥ, από αυτή τη λέξη προέρχεται και η αγγλική hu-man (άνθρωπος). Ο φτερωτός δίσκος, το σύμβολο των Σουμερίων, αντίγραφα του οποίου υπήρχαν σε όλο τον αρχαίο κόσμο, κανονικά παριστάνεται με δυο φίδια. 
Οι ερπετοειδείς έχουν ιδιαίτερη χαρακτηροδομή, σαν ψυχρόαιμα σαρκοφάγα που είναι φαίνεται να είναι πολύ λιγότερο συναισθηματικοί από τους ανθρώπους κι έχουν μεγάλη δυσκολία να εκφράσουν φιλότητα, αν και είναι εξαιρετικά ευφυείς και με πολύ εξελιγμένη τεχνολογία. Η κρεατοφαγία, αιματοφαγία, πτωματοφαγία είναι δική τους επιθυμία αφού είναι σαρκοφάγα, ενώ ο άνθρωπος όχι. Βέβαια αυτοί τρέφονται μόνο με φρέσκο κρέας· ενώ οι άνθρωποι μόνο με πτώματα.Η ανθρώπινη ομοφυλοφιλία είναι επίσης δική τους επιβολή αφού είναι εκ φύσεως αμφίφυλοι σαν όντα.Η Ελίτ που ελέγχει τον πλανήτη κι αυτή η ψυχρή αναλγησία τους που μας φαίνεται τόσο αλλόκοτη, είναι γιατί πιστεύουμε ό,τι έχουμε να κάνουμε με ανθρώπινα όντα!!!Η Αριζόνα, το Νέο Μεξικό, η Γιούτα στο Κολοράντο είναι μερικές τοποθεσίες της Γης όσον αφορά τις υπόγειες βάσεις των ερπετοειδών. Όμως υπόγειοι κόσμοι και πόλεις, αρχαίοι και σύγχρονοι, αφθονούν σε ολόκληρο τον πλανήτη. Υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες που ισχυρίζονται πως είδαν γιγάντια ανθρωποειδή στις κατακόμβες Χαλ Σαφλίνι της Μάλτας, στη δεκαετία του 1930. Οι κατακόμβες σφραγίστηκαν μετά την εξαφάνιση μιας ομάδας μαθητών και του συνοδού τους.

Περισσότερα από 30 τεράστια και πανάρχαια συστήματα σηράγγων έχουν ανακαλυφθεί κοντά στην Ντερινκούγιου της Τουρκίας. Ο κατάλογος είναι μακρύς.Η μάχη στο Dulce έγινε, προκειμένου να σταματήσει ένα Εξωγήινο Πρόγραμμα γενετικής αναπαραγωγής, χρησιμοποιώντας ως πειραματόζωα, χιλιάδες νέων Γήινων γυναικών. Συνθήκη που υπογράφηκε το 1947 από τον Πρόεδρο Harry Truman) Είναι βέβαιο πως μια ερπετοειδής φυλή ζει στο εσωτερικό αυτού του πλανήτη, και το μόνο ερώτημα είναι αν είναι γηγενής ή αν προέρχεται από άλλου.Nα γνωρίζετε πως.. η ραδιενέργεια είναι η δική τους αγαπημένη ενέργεια. Είναι η ενέργεια που τους φέρνει σε επαφή με τους δικούς τους Θεούς.Η γενετική σπορά των ερπετοειδών επενεργεί σε ολόκληρο το σύμπαν και πιθανόν δεν είναι όλοι τους κακόβουλοι. Όπως συμβαίνει και με την ανθρωπότητα, εμπεριέχουν όλο το φάσμα των συμπεριφορών, από την ελευθερία ως τον απόλυτο έλεγχο. Αρέσκονται να καταναλώνουν ανθρώπινο αίμα και ταυτίζονται με τους αιμοδιψείς δαίμονες των θρύλων. Οι ιστορίες βρικολάκων είναι συμβολικές…δεν είναι καθόλου τυχαίες ..αφού μάλιστα το Χόλυγουντ και η λογοτεχνία, πολύ όψιμα, αποφάσισε να τους κάνει αγαπησιάρικους κι ερωτεύσιμους…!!! Οι υλικές τους εκφάνσεις κατοικούν κάτω από το έδαφος και συνεργάζονται στις υπόγειες βάσεις τους με ανθρώπους και υβρίδια ανθρώπων-ερπετών, επιστήμονες και στρατιωτικούς ηγέτες. Βγαίνουν στην επιφάνεια και κάνουν απαγωγές..γι αυτό εξαφανίζονται τόσοι άνθρωποι που ποτέ δε ξανα βρίσκονται…Όμως τον έλεγχο τον ασκούν κυρίως μέσω της απόλυτης τηλεπαθητικής κυριαρχίας πάνω σε σώματα ανθρώπων …Ο ανθρώπινος εγκέφαλος λειτουργεί βάσει ηλεκτρονικών συχνοτήτων οι οποίες είναι οι ίδιες με αυτές που εκπέμπει μία και μοναδική συσκευή στη λιανική αγορά σήμερα, το κινητό τηλέφωνο. Κάτι που έχει γίνει ήδη! Νέες ηλεκτρονικές συσκευές σαν μία νέα μορφή μονάδας ελέγχου θα αυξηθούν σε αριθμό και σε ποικιλία. Κασέτες, CD players με ακουστικά, εξοπλισμός για εικονική πραγματικότητα, lap-top υπολογιστές, βομβητές τσέπης και ένα σύνολο νέων συσκευών θα κρατούν τον Άνθρωπο πίσω από την «κουρτίνα» μουδιάζοντάς τον και ελέγχοντάς τον ηλεκτρονικά.ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ !Τα ναρκωτικά με τη μορφή του φαρμάκου, ψυχοτρόπων ουσιών, μανιταριών, χαπιών διαίτης και διατήρησης βάρους, αναλγητικών, βοηθημάτων για τον ύπνο ή αντίστοιχα για την αποτροπή του ύπνου όλα αυτά θα χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο μας… Ναρκωτικά ψυχαγωγίας όπως το τσιγάρο, το αλκοόλ, ο καφές και οι ναρκωτικές ουσίες είναι ένα άλλο κομμάτι των προγραμμάτων ελέγχουν που δημιουργήθηκαν για να κρατούν τον άνθρωπο πειθήνιο…ΞΥΠΝΗΣΤΕ…. 


https://www.youtube.com/watch?v=Q6eghxNzLl0

Το διαβάσαμε από το: ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ… http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/12/blog-post_22.html#ixzz5YVMbFT3J

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.