Η ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΩΡΙΩΝΑ

nebula-orion-ngc-2024-min-696x522Ο Ωρίων είναι ένας εκτεταμένος αστερισμός (NGC 2024) που ονομάζεται και «Κεφαλή του Ίππου», με άστρο α’ τον τερατώδη Betelgeuse που απέχει 650 έτη φωτός από την Γη, είναι 13.758 φορές λαμπρότερος από τον Ήλιο και 500 μεγαλύτερος από αυτόν.

Το άστρο β’ είναι ο Rigel, το γ’ ο Bellatrix και το κ’ ο Saiph, τα οποία σχηματίζουν τραπέζιο που συμπιέζεται στη μέση από τα άστρα δ’, ε’ και ζ’, που είναι γνωστά σαν Ζώνη του Ωρίωνα.

– «Στο νεφέλωμα του Ωρίωνα (NGC 2024), που ονομάζεται και «Κεφαλή του Ίππου», βρίσκεται η κοσμική Πύλη του Σύμπαντος η οποία το συνδέει με την «Βάση της Δημιουργίας». Είναι η «Πύλη του Αναδυόμενου Φωτός», το οποίο διαχέεται από αυτήν προς ολόκληρο το Σύμπαν, το «Πάλλευκο Φως της Δημιουργίας», το οποίο εκχέεται ακαριαία σαν ζωογόνος αύρα, προς όλο το φάσμα της ζωής του Σύμπαντος.

 Είναι η Πύλη της «Ατραπού των Μυημένων» που ακολουθούσαν οι Μύστες, όταν κατακτούσαν τον τίτλο του Ιεροφάντη των Ελληνικών Μυστηρίων. Εδώ βρίσκεται η «Φωτεινή Σήραγγα των Ψυχών» που αναφέρουν πολλοί άνθρωποι λίγο πριν τον θάνατο τους και είναι αυτό που αποκαλούν «Υπέροχο Φως» πολλοί άνθρωποι που επανέρχονται στη ζωή, μετά από στιγμιαίο θάνατο τους»..

(Γ. Καλογεράκη «Το Πέρασμα του Σειρίου»)

Περί μεγάλης Αστρικής Πύλης στην περιοχή του Ωρίωνα που οδηγεί πέραν της 8ης διάστασης, επιβεβαιώνει και ο Cobra:

– «Actually the central part of Orion, the Orion Nebula and the three stars in Orion Belt is a very high doorway into 8th dimension and beyond. It is a Star-Gate beyond the 8th dimension and out of this sector of the galaxy toward the galactic center and beyond..»

prepareforchange.net    Nicos Kastanias    http://www.diadrastika.com/

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s