ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ DNA ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ.. ΕΝΩ ΤΟ DNA ΤΟΥ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ 100% ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ….!!!

maxresdefaultΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 1/12 ΤΟΥ DNA ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ
ΔΙΕΡΩΤΑΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΕΧΈΦΡΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ:
ΕΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟ 1/12 ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΓΙΚΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 92% ΤΙ ΚΑΝΕΙ;;
ΚΑΙ ΑΝ ΕΊΜΕΘΑ ΠΡΟΪΟΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ 92% ΤΙ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝ ΤΕΛΕΙ;;
ΑΝ ΕΙΜΕΘΑ ΟΛΟΙ ΠΡΟΙΟΝ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ 8,2% (ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ) ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ….
ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 92%;;
ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΘΗΚΑΝ (ΓΙΑΤΙ ΕΡΩΤΗΘΗΚΑΝ!!) ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΠΑΝ;;
ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ DNA ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ – ΔΗΛ ΑΥΤΟ ΤΟ 92% ΕΧΕΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΙΟΥΣ….
ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ!!
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΉΣΟΥΝ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΌΓΗΤΑ!!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ;;
ΣΥΓΚΡΙΝΑΝ ΤΟ DNA ΤΟΥ ΖΩΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 200 – 300 – 400 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ DNA ΤΟΥ ΖΩΟΥ – ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ DNA ΤΟΥ ΖΩΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ 100%
ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ:
ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ DNA ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ….
ΤΟ DNA ΤΟΥ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ 100% ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ….

ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ:
ΕΑΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ – ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΑΛΙΜΕΝΤΑΡΙΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΦΥΤΙΚΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΩΒ Η ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ Η ΚΟΚΚΙΝΟ…. ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ DNA ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ…..
ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΣΤΟ DNA ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ;;
ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 5000 ΧΡΟΝΙΑ….;;

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΣΟΦΟΥΣ» ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ……
ΕΑΝ ΟΛΟΙ ΠΡΟΗΛΘΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΙΡΑ DNA…. ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ;;;;;
ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙΝΕΖΟΥΣ;; – ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ;; – ΙΝΔΟΥΣ;; – ΕΣΚΙΜΩΟΥΣ;; – ΜΑΥΡΟΥΣ;; – ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ;; – ΣΟΥΗΔΟΥΣ;; – ΕΛΛΗΝΕΣ;;
ΓΙΑΤΙ;;;
ΕΑΝ Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ DNA ΗΤΑΝ ΚΟΙΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ;;

ΔΡ. ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ E.N.D.
(25 – 7 – 2014)
Πηγή:
Ακολουθεί σχετικό δημοσίευμα για του λόγου το αληθές…

«Αχρηστο» το 92% του DNA μας

Νέα μελέτη δείχνει ότι μόλις το 8.2% έχει κάποια σημαντική λειτουργία

Λονδίνο 

Ούτε το ένα δέκατο του DNA του ανθρώπου δεν έχει κάποια σημαντική λειτουργία μέσα στον οργανισμό, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα, που βασίστηκε σε συγκρίσεις με άλλα ζώα και αναμένεται να αναζωπυρώσει τη διαμάχη για το κατά πόσο είναι πράγματι άχρηστο το μεγαλύτερο μέρος του ανθρώπινου γενετικού υλικού.
Τα ευρήματα
Η νέα μελέτη υπολόγισε ότι μόνο το 8,2% του DNA μας είναι «λειτουργικό», δηλαδή χρήσιμο σε κάτι, μια πολύ διαφορετική εκτίμηση από αυτήν που είχαν κάνει το 2012 οι επιστήμονες της διεθνούς ομάδας  «Εγκυκλοπαίδεια Στοιχείων DNA» (ENCODE) ότι το 80% του γονιδιώματος μας έχει τελικά κάποια χρήσιμη βιοχημική λειτουργία.
Ερευνητές του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, με επικεφαλής τον καθηγητή Κρις Πόϊντινγκ υποστηρίζουν ότι κακώς η ερευνητική κοινοπραξία ENCODE έδωσε τόσο ευρύ ορισμό στο τι είναι λειτουργικό και χρήσιμο από βιοχημική άποψη, καθώς δεν αρκεί να «κάνει» κάτι ένα κομμάτι του DNA,  αλλά αυτό το «κάτι» πρέπει και να είναι αποδεδειγμένα ωφέλιμο για τον οργανισμό.
Για τους Βρετανούς επιστήμονες σημαντικό κριτήριο αποτελεί πόσο ποσοστό του DNA στα ζώα έχει αποφύγει να υποστεί μεταλλάξεις κατά τα τελευταία 100 εκατ. έτη, πράγμα που σημαίνει ότι αυτό ακριβώς το τμήμα του γενετικού υλικού είναι όντως χρήσιμο και ζωτικό. Οι ερευνητές συνέκριναν, με τη βοήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών, τα γονιδιώματα διαφόρων θηλαστικών, από ποντίκια και λαγούς έως σκύλους, άλογα και ανθρώπους.
Γονιδιακά σκουπίδια
Από τη συγκριτική αυτή μελέτη, προέκυψε η εκτίμηση ότι μόνο το 8,2% του ανθρώπινου DNA έχει κάποια πράγματι χρήσιμη λειτουργία. Το υπόλοιπο 91,8%, κατά τους ερευνητές, είναι εξελικτικό απομεινάρι – ένα DNA-σκουπίδι, μέρος του οποίου προέρχεται από αρχαίους ιούς, οι οποίοι κάποτε ενσωματώθηκαν στο γενετικό υλικό των προγόνων μας.
«Τείνουμε να πιστεύουμε ότι όλο το DNA μας πρέπει να κάνει κάτι. Στην πραγματικότητα όμως, μόνο ένα μικρό κομμάτι του κάνει κάτι», δήλωσε ο ερευνητής Κρις Ραντς. «Δεν έχουμε επιστημονικές ενδείξεις ότι το 92% του γονιδιώματός μας συνεισφέρει καθόλου στη βιολογία μας. Απλώς ‘κάθεται’ εκεί και πιάνει χώρο», πρόσθεσε ο ερευνητής Γκέρτον Λούντερ.
Αλλά ακόμη και από το λειτουργικό 8,2% του DNA, δεν έχει όλο την ίδια σημασία. Μόνο το 1,2% είναι το κατ’ εξοχήν σημαντικό κομμάτι, επειδή κωδικοποιεί τις πρωτεΐνες που ελέγχουν σχεδόν όλες τις κρίσιμες βιολογικές λειτουργίες του ανθρώπου. Το υπόλοιπο 7% εμπλέκεται κυρίως στην ενεργοποίηση και απενεργοποίηση, δηλαδή στην «έκφραση» των γονιδίων που κωδικοποιούν τις πρωτεΐνες, ανάλογα με την χρονική φάση, το σημείο του σώματος, το περιβάλλον και άλλους παράγοντες.
«Οι πρωτεΐνες που παράγονται, είναι ουσιαστικά ίδιες σε όλα τα κύτταρα του σώματός μας. Όμως ποιές από αυτές θα ενεργοποιηθούν κάθε φορά, σε ποιό σημείο στο σώμα και πότε, αυτό πρέπει να ρυθμιστεί – και αυτή είναι η δουλειά που κάνει το 7%», δήλωσε ο Ραντς. Η μελέτη δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «PLoS Genetics».
Πηγή:  tovima.gr

ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΙΔΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

13512111_904365453019123_4230389627251446792_nΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΙΔΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
-ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΧΕΓΟΝΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΝΟΥΝΑΚΙ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΑΝΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ ΑΝΑΛΑΒΕ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.
– ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΕΡΜΑ ΘΕΩΝ.
Σ`ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ – ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ DNA ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 140 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ !!
ΤΟΥΣ ΔΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ.
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΔΗ.
Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA – ΕΝΩ Η ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ DNA.
ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΤΙΜΑΧΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙ 13.000 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤ`ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤ`ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ – ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ oι Rothschild, οι Rockfeller, η βασιλισσα της Αγγλίας – ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ 13 ΑΥΤΩΝ ΟΙΚΩΝ – ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ 13 ΟΙΚΩΝ ΠΕΝΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΞΑΣΚΟΥΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ.
ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ – ΔΗΛ. ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΥΘΙΣΗ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΑΡΑ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΗΤΤΑ ΗΤΟ ΟΤΑΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΙΤΑΝΕΣ – ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο ΗΣΙΟΔΟΣ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΕΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
ΑΥΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΓΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ.
ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΩΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 13 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ – ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ.
ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ.
ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ !!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΥΧΑΙΟ !!

ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ E.N.D.
(27-12-2013)


ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΜΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙA ΣΠΙΘΑΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΩN ΚΥΡΙΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ ΔΕΝ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ E.N.D.
(16-10-2013)

Πηγή – Επιμέλεια:

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s