Η Ελίτ των Εξωγήινων Αλλοιώνει τα Γονίδια του Φωτός (video)

dna-genetiki-metallaxi-696x414Συνεχίζοντας με τις έρευνες μας σχετικά με τα γεγονότα, τις μεταβολές- αντιδράσεις-μεταλλάξεις, την απώλεια της ατομικότητας-ταυτότητας σε παγκόσμιο επίπεδο κα πολλά άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα και ο πλανήτης εξ’ αιτίας της παρουσίας σε αυτόν των Εισβολέων Εξωγήινων Οντοτήτων που μας κυβερνούν, αναλύουμε επίσης και τηναλλοίωση των Γονιδίων του Φωτός και της Σοφίας που οι πρόγονοι μας από τις Πλειάδες, το Σείριο, την Ανδρομέδα είχαν εναποθέσει στο DNA μας με στόχο να επιτύχουν μία εξυψωμένη, σωστή και σοφή εξέλιξη.

Εφόσον έχουμε πολύ ισχυρές πολυφυλετικές-πολυπολιτισμικές καταβολές κι αυτό εμπλουτίζει τη συμπεριφορά μας, τον ψυχισμό, τα συναισθήματα μας…και πάντα ήθελαν να μας μετατρέψουν γενετικά γιατί φοβόταν ότι θα αναπτυχθούμε περισσότερο από αυτούς. Γι αυτό αφαίρεσαν και αχρήστευσαν τις αισθητηριακές και υπεραισθητηριακές μας ικανότητες και ακόμη θέλησαν να περιορίσουν τον εγκέφαλο μας και να επιβραδύνουν την διανοητική, συναισθηματική και συνειδησιακή μας ανάπτυξη η οποία θα έπρεπε να βρίσκεται σε άλλα επίπεδα σοφίας και συμπαντικής γνώσης.

Τότε μέσω της γενετικής αλλοίωσης οι εξωγήινοι κατακτητές μας διατηρούν σε λήθαργο, χειραγωγούν τη στοργή-συμπάθεια που αισθανόμαστε, τη συντροφικότητα, και όλες τις εσωτερικές αρχές που ανήκουν στην καρδιά-συνείδηση.

Οι Άλιεν-Πεφωτισμένοι και οι σκοτεινές μυστικές τους εταιρείες θα παλέψουν με νύχια και με δόντια ως το τέλος, για να μην τους ξεφύγουμε. Κι όσο δεν υπάρχει μία πλήρης ψυχογενετική ανανέωση-μετατροπή που θα προσανατολίζεται προς την Πλειάδια-Σειριανή Συχνότητα θα είναι πολύ δύσκολο να βγούμε από την απορροφητική κυριαρχική τους επιρροή

Χωρίς αμφιβολία τώρα όπως ποτέ πριν βρισκόμαστε μπροστά σε δύο δρόμους-κατευθύνσεις εντελώς αντίθετες μεταξύ τους ή ενσωματωνόμαστε πλήρως στις εσωτερικές-φωτονικές ενέργειες ή οδηγούμαστε ολοκληρωτικά προς την εξολόθρευση που μας έχουν προετοιμάσει πολύ προσεκτικά εδώ και πολύ καιρό οι σκοτεινές δυνάμεις για να μας διώξουν από τον πλανήτη μας .

Αλλά θα καταφέρουν να καταστρέψουν το ισχυρό γονιδίωμα του Αστρικού Φωτός που φέρουμε δικαιωματικά και θα μας αποδυναμώσουν και θα μας καταστρέψουν για πάντα;

http://www.diadrastika.com/

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s