Για τον ΕΛΕΓΧΟ της ΣΕΛΗΝΗΣ έγινε ο ΤΡΩΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ;

moon-spaceships-minΓράφει ο Σπύρος Μακρής

Για ποιο λόγο έγινε ο Τρωικός Πόλεμος; Είναι γνωστό πως όλα ξεκίνησαν με την απαγωγή της Ωραίας Ελένης από τον Πάρη. Αλλά, ποια ήταν η Ωραία Ελένη;

Σύμφωνα με ένα μύθο, ο Δίας ερωτεύτηκε την Νέμεση και την ακολούθησε παντού προκειμένου να την κάνει δική του. Επειδή εκείνη δεν τον ήθελε άλλαζε συνέχεια μορφή ώσπου έγινε χήνα. Ο Δίας έγινε κύκνος και την κατέκτησε ερωτικά. Η Νέμεση έμεινε έγκυος και γέννησε ένα αυγό που μέσα του ήταν η Ελένη.

 Στο σημείο αυτό υπάρχουν αρκετές παραλλαγές για το πως έφτασε το αυγό με την Ελένη στην Σπάρτη και, κατ’ επέκταση, στα χέρια του Τυνδάρεω. Μεταξύ άλλων, δύο προκαλούν το ενδιαφέρον μας: Ο Πλούταρχος στα «Συμποσιακά» του μας πληροφορεί πως σύμφωνα με κάποιους ποιητές το εν λόγω αυγό το είδαν να πέφτει από τον ουρανό. Από τον Υγίνο αντιλαμβανόμαστε πως το αυγό έπεσε κατευθείαν από την Σελήνη. Και, ποια είναι η Σελήνη;

Οι περισσότεροι που ασχολούμαστε με το θέμα, γνωρίζουμε τις τρεις θεωρίες για την προέλευση της Σελήνης: α) αποτελεί κομμάτι της Γης όταν η τελευταία κόπηκε στα δύο από κομήτη, β) σχηματίστηκαν ταυτόχρονα από το ίδιο υλικό γ) ότι ήρθε από κάπου αλλού. Όλες έχουν τις αδυναμίες τους για πολλούς και διάφορους λόγους.

Το ίδιο και η τρίτη. Μάλιστα, σύμφωνα με τους σοβιετικούς επιστήμονες Μιχαήλ Βάζιν και Αλεξάντρ Στσερμπάκωφ, ένα τόσο μεγάλο σώμα όπως είναι η Σελήνη, συγκριτικά με την Γη, είναι αδύνατο να μπήκε κάτω από «φυσιολογικές» συνθήκες σε τροχιά γύρω από την Γη. Αλλά κι αν ακόμα προσελκύστηκε, τότε, θα έπρεπε να είχε επιμήκη ελλειψοειδή τροχιά, όπως συμβαίνει παντού στον ουράνιο κόσμο, σε ανάλογες περιπτώσεις, και όχι μία τροχιά εντελώς κυκλική.

Οι δύο σοβιετικοί, δεν απέρριψαν απλά την θεωρία της προσέλκυσης, αλλά πρότειναν μία άλλη θεωρία: δ) «Η Σελήνη είναι ένας τεχνητός δορυφόρος της Γης, που μπήκε σε τροχιά γύρω της, ύστερα από τους ευαίσθητους χειρισμούς λογικών όντων από το διάστημα, εντελώς άγνωστων σε μας». Με απλά λόγια η Σελήνη είναι ένα τεχνητό διαστημόπλοιο ή απλά ένα τεχνητό ουράνιο σώμα. Εξάλλου, υπάρχουν πάρα πολλά στοιχεία που δείχνουν ότι η Σελήνη είναι ένα τεχνητό σώμα.

Στους Ορφικούς Ύμνους, των οποίων οι γνώσεις, σύμφωνα με τον αστρονόμο Χασάπη, φτάνουν τουλάχιστον μέχρι το 11860 π.Χ., μαθαίνουμε πως κάποιος «Κατασκεύασε και άλλη απέραντη γη, την οποίαν οι θεοί ονόμασαν Σελήνη, οι δε άνθρωποι Μην. Αυτή έχει πολλά όρη, πολλές πόλεις, πολλά μέγαρα». Αυτό έρχεται σε πλήρη συμφωνία με την θεωρία των σοβιετικών επιστημόνων.

Με το δικαίωμα, λοιπόν, που μας δίνει ο ίδιος ο Όμηρος να «μεταχειρίζεται» τους θεούς -ποιητική αδεία(;)-, να έχουν άρματα και να πετούν, διασκευάζουμε τους μύθους για την γέννηση της Ελένης:

Η Ελένη και η Κλυταιμνήστρα γεννήθηκαν στην Σελήνη, από την Λήδα με πατέρα τον Δία. Όταν οι κόρες μεγάλωσαν αρκετά, τις έβαλε με την μητέρα τους μέσα σε ένα ωοειδές ιπτάμενο άρμα και τις έστειλε στη Γη όπου προσγειώθηκαν στην Πελοπόννησο. Εκεί,
απέκτησαν ως θετό πατέρα τους τον Τυνδάρεω.

Οι συγκεκριμένες πληροφορίες από Πλούταρχο, Υγίνο και Ορφικά, δεν μας δίνουν τον κατασκευαστή ή τον ιδιοκτήτη της Σελήνης, ούτε από πού ήρθε. Ωστόσο, ο Δίας δεν θα αποκτούσε απόγονο σε εχθρικό έδαφος, κι επειδή μιλάμε για τον Δία, λογικά, η Σελήνη θα πρέπει να του ανήκει. Με την ίδια λογική, υποθέτουμε ότι η Ελένη, ως πρωτότοκος, κουβαλούσε μέσα στο αυγό, μαζί της, μία πρωτοφανή κληρονομιά: την ιδιοκτησία της Σελήνης.

Με την απαγωγή της Ελένης από τον Πάρη, η «κληρονομιά» θα περνούσε στην άλλη πλευρά, στους Τρώες, οι οποίοι υποδεικνύονται από τον David Icke ότι διοικούνταν ή ελέγχονταν από την Αδελφότητα των Ερπετοειδών.

Δυστυχώς για την ωραία Ελένη, ο πόλεμος δεν έγινε μόνο για τα ωραία της μάτια, αλλά για το ποιος θα είχε τον έλεγχο της Σελήνης η οποία «έφτασε» κάτω από ειδικές συνθήκες και με κάποιο ειδικό σκοπό.

Τελικά, η Σελήνη ήταν ένα όχημα επιβίβασης και αποβίβασης ψυχών, ένα τεχνητό διαστημόπλοιο, ή κάτι άλλο;

Και, τελικά, ποιος έχει τον έλεγχο της Σελήνης σήμερα;

Ποιοί ΕΛΕΓΧΟΥΝ την ΣΕΛΗΝΗ;

moon_earth___wallpaper_by_mcfrolic-d7156un-min-696x392Η Σελήνη φαίνεται να είναι ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια του κόσμου που, στην κυριολεξία, γυρίζει γύρω από τον πλανήτη μας. Φαίνεται, όμως, ότι δεν ήταν πάντα έτσι. Οι αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν πάρα πολλά γι’ αυτό το θέμα. Απλά δεν έφτασαν όλες οι πληροφορίες σε μας, ή απλά κάποιες αποκρύφτηκαν ή καταστράφηκαν εσκεμμένα.

Ο Σωκράτης περιγράφει το πώς είναι η γη από ψηλά: σαν μπάλα ποδοσφαίρου αποτελούμενη από δώδεκα τεμάχια («Φαίδων» ή «Περί Ψυχής» 110 b – 110 d). Πώς το ήξερε; Κάποιος είδε την γη από ψηλά;

 Από την Σελήνη; Οι Ορφικοί μας ενημερώνουν ότι η Σελήνη «έχει πολλά όρη, πολλές πόλεις και πολλά μέγαρα» (Ορφέως αποσπασμάτια (9) ΙΧ). Πώς γνώριζαν αυτήν την λεπτομέρεια;Ενδέχεται να είχαν πολύ «δυνατά» τηλεσκόπια, καθώς, είχαν και πολύ καλές γνώσεις επάνω στην οπτική. Ίσως, η γνώση αυτή να «έφτασε» από παλιά:

Ο Φαέθων μαζί με άλλους ταξίδεψε στον ουρανό, με ένα όχημα που λεγόταν Εωσφόρος, προκειμένου να φτάσει στην Σελήνη όπου και έκανε τριάντα περιφορές γύρω από αυτή, στη συνέχεια έφτασε στον πλανήτη Αφροδίτη και επέστρεψε πίσω στην Γη οπότε και κατακρημνίστηκε (διάσπαρτα αποσπάσματα: Λουκιανός: Περί Αστρολογίας, Παλαίφατος: Περί Φαέθονος ΧΙΙ, Νόννος: Διονυσιακά Β΄ τόμος 33-34).

Η Σελήνη, επίσης, θεωρούνταν ως τόπος διαμονής, αξιολόγησης και μεταφοράς ψυχών. Ίσως, ακόμα, ως τόπος ενσαρκώσεων.

Ο Δίας απέκτησε δύο κόρες στην Σελήνη, μία εκ των οποίων ήταν η ωραία Ελένη.

Ωραία Ελένη

Ως εδώ, γίνεται φανερό πως η Σελήνη ήταν έδαφος φιλικό. Όπως είδαμε, σύμφωνα με κάποιες παραδόσεις, η Ελένη έφυγε από εκεί μέσα σε ένα αυγό –το οποίο είδε ο ίδιος ο Παυσανίας (Λακωνικά XVI 1)– και με αυτό έφτασε στην αυλή του Τυνδάρεως. Όταν μεγάλωσε παντρεύτηκε τον Μενέλαο και αργότερα την απήγαγε ο Πάρις.

Όμως, η ωραία Ελένη, φαίνεται ότι δεν ήταν όπως την περιγράφει ο Όμηρος: απλή, ήπια και ειλικρινής. Σύμφωνα με άλλες παραδόσεις πρέπει να ήταν λίγο τσαχπίνα. Είχε γίνει το «μήλον της έριδος» για τους Πειρίθους και Θησέα, από τον οποίο λέγεται πως απέκτησε την Ιφιγένεια. Μετά την επιστροφή της από την Τροία, έπεσε στην αγκαλιά του Μενέλαου και την κόρη τους, Ερμιόνη, αλλά ταυτόχρονα είχε γίνει περιζήτη νύφη με πολλούς μνηστήρες να την διεκδικούν –ωσάν άλλη Πηνελόπη. Αλλά… πως μπορούσαν να την διεκδικούν άλλοι άντρες αφού, ως γνωστόν, ήταν γυναίκα του Μενελάου και ο σύζυγός της ήταν εν ζωή;

Πολύ απλά: Μετά τον θάνατο του Πάρη, με τον οποίο απέκτησε μία κόρη που έφερε το όνομά της, η ωραία Ελένη είχε παντρευτεί τον αδελφό του, τον Δηίφοβο, τον δεύτερο σε ανδρεία μετά τον Έκτορα. (Εγκυκλοπαίδια Ήλιος & Αθ. Σταγειρίτη: Ωγυγία ή Αρχαιολογία, τόμος 5). Μετά την άλωση της Τροίας, η Ελένη παρέδωσε τον Δηίφοβο στον Μενέλαο, για να εξιλεωθεί. Ο Μενέλαος τον σκότωσε.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η Ελένη ως γόνος του Δία, κατείχε τίτλους ιδιοκτησίας της Σελήνης για τους οποίους έγινε ο Τρωικός Πόλεμος. Ο πόλεμος, ναι μεν κερδίθηκε από τους Έλληνες, αλλά η ωραία Ελένη παντρεύτηκε έναν Τρώα. Φαίνεται, τελικά, πως σε αυτόν έδωσε την προίκα της, την Σελήνη. Απίθανο;

Όσο απίθανο είναι η Σελήνη να αποτελεί τεχνητό διαστημόπλοιο. Μία σειρά σύγχρονων ενδείξεων, πληροφοριών, ισχυρισμών, ερευνών και διαρροών σχετικά με την Σελήνη, δίνουν μία άλλη διάσταση στο θέμα του ποιος την ελέγχει.

Κούφια Σελήνη

Είναι λίγο-πολύ γνωστές οι ενδείξεις ή οι κουκουλωμένες μαρτυρίες και αποδείξεις που οδηγούν σε θεωρίες ή συμπεράσματα για το ότι η Σελήνη είναι κούφια και ότι στο εσωτερικό της κατοικείται από κάποια όντα, προφανώς εξωγήινους. Επίσης, ότι είναι ένα πανάρχαιο διαστημόπλοιο, ίσως παροπλισμένο, το οποίο ήρθε και «εγκαταστάθηκε» πριν χιλιάδες χρόνια, σε μία εποχή που οι Αρκάδες αποκαλούνται «προσέληνες» (δηλαδή υπήρχαν πριν έλευση της Σελήνης) οι οποίοι, σύμφωνα με τον Οβίδιο υπήρχαν και πριν την γέννηση του Διος. Επίσης, έχουν εντοπιστεί διάφορες κατασκευές που μοιάζουν με πυραμίδες, οι οποίες έχουν την ίδια διάταξη με εκείνες της Αιγύπτου, αλλά και εκείνες στον Άρη.

Κυκλοφορούν, επίσης, διάφορα: Μία σειρά από περίεργα σήματα και ραδιοεκπομπές, που προέρχονται από το εσωτερικό της Σελήνης, καταγράφηκαν από επιστήμονες και ερασιτέχνες στα τέλη της δεκαετίας ΄30 και ερασιτέχνες ερευνητές. Οι αστροναύτες, όταν ταξίδευαν προς τη Σελήνη, άκουσαν από το σύστημα εσωτερικής επικοινωνίας, μια παράξενη μουσική. Ο αστροναύτης Αλ Γουώρντεν τη στιγμή που περπατούσε στη Σελήνη, άκουσε μια σειρά από ανεξήγητες λέξεις, οι οποίες δεν αποκρυπτογραφήθηκαν ποτέ (τουλάχιστον επίσημα). Λέγεται ότι εκπέμπονται μηνύματα μαζικής υστερίας σε πάνω από εκατό συχνότητες για αντίστοιχες γλώσσες του πλανήτη Γη. Ακόμα, πως η «γλώσσα» επικοινωνίας που χρησιμοποιούν οι όποιοι κάτοικοι της Σελήνης, μοιάζει Μογγολική ή Εβραϊκή. Μιλούν και για διαλόγους.

Τέλος, σύμφωνα με τον Σωκράτη Αικατερινίδη, στην επιφάνεια της Σελήνης έχουν παρατηρηθεί ελληνικά, λατινικά, σκανδιναβικά γράμματα με την μορφή στιγμάτων, αλλά μεμονωμένα και σημιτικά και ινδικά.

Η ζωή της ωραίας Ελένης, έτσι όπως την δίνουν οι εκδοχές εντός κι εκτός της Ιλιάδας, σε συνδυασμό με τις σύγχρονες μαρτυρίες, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο έλεγχος της Σελήνης έχει περάσει προ πολλού στους Τρώες, οι οποίοι σύμφωνα με έρευνα του David Icke, τουλάχιστον κάποιοι του βασιλείου, ελέγχονταν ή ήταν απόγονοι της Αδελφότητας των Ερπετοειδών.

Μα, όλα αυτά, αποτελούν την μία όψη του νομίσματος ή, αν θέλετε,
την μία όψη της Σελήνης…

diadrastika.com

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.