Βίντεο: Η NASA «έκοψε» τη ζωντανή εικόνα μόλις εμφανίστηκε ένα μυστηριώδες μπλε φως

nas021016Για απόκρυψη στοιχείων που αποδεικνύουν την ύπαρξη UFO κατηγορείται, για μία ακόμη φορά, η NASA, μετά την κίνηση της να κόψει απότομα τη ζωντανή μετάδοση από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και ενώ ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν είχε εμφανιστεί στην εικόνα ένα άγνωστο αντικείμενο.

Επακόλουθο ήταν το διαδίκτυο να πάρει «φωτιά», με τον γνωστό στον συγκεκριμένο χώρο παρατηρητή του διαστήματος Streetcap1, να υποστηρίζει ότι κάποιου είδους απόκοσμο αντικείμενο φαίνεται να πετάει κοντά στον Σταθμό, κατά τη διάρκεια live stream στις 30 Σεπτεμβρίου. Ο ίδιος ανέβασε μάλιστα στο διαδίκτυο και το σχετικό βίντεο, στο οποίο φαίνεται ένα μπλε φως στο βάθος της εικόνας και αμέσως μετά η λήψη να σταματάει απότομα.
Πολλοί υποστηρίζουν ότι το φως είναι αντανάκλαση του φακού, ωστόσο ο Streetcap1 αρνείται την εκδοχή αυτή, επισημαίνοντας ότι το «αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο είναι πιο φωτεινό από την αριστερή του πλευρά, λόγω του φωτός από τον Ήλιο».
Συνεχίζοντας, τονίζει ότι αμέσως μόλις εθεάθη το αντικείμενο, η NASA έκοψε την εικόνα, κάτι που οι κυνηγοί εξωγήινης ζωής πιστεύουν ότι αποτελεί απόδειξη ότι η τελευταία προσπαθεί να αποκρύψει την ύπαρξη της.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s