Υπάρχει μια Τέταρτη Μαύρη Πυραμίδα στην Γκίζα; (video)

egypt-black-pyramid-00-minΌλοι είμαστε γοητευμένοι από τους αρχαίους Αιγυπτίους και την ιστορία τους για τα απίστευτα αρχιτεκτονικά επιτεύγματα τους πριν από χιλιάδες χρόνια.

Κάθε φορά που μιλάμε για την αρχαία Αίγυπτο, σκεφτόμαστε τις Πυραμίδες που βρίσκονται στο οροπέδιο της Γκίζας και τα μυστήρια πίσω από αυτές τις συναρπαστικές αρχαίες δομές.

Ενώ σήμερα γνωρίζουμε ότι υπάρχουν τρεις κύριες πυραμίδες στο οροπέδιο της Γκίζας, η αλήθεια είναι ότι, σύμφωνα με τα αρχαία κείμενα υπήρχε και μία τέταρτη πυραμίδα «… από μια πέτρα πιο μαύρη από τον κοινό γρανίτη, και τουλάχιστον εξίσου σκληρή…»
Κατά τη διάρκεια του 1700, ο Frederic Norden, ένας Δανός καπετάνιος, και εξερευνητής, κάνει εκτενείς σημειώσεις, παρατηρήσεις, και σχέδια, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων, των φαραωνικών μνημείων, της αρχιτεκτονικής, και των εγκαταστάσεων των πυραμίδων, στο βιβλίο Voyage d’Egypte et de Nubie.

Σε αυτό το συναρπαστικό αρχαίο βιβλίο, ο Δανός εξερευνητής περιγράφει μία τέταρτη πυραμίδα με σχέδιο και χάρτη.

Στη σελίδα 120 του βιβλίου του Voyage d’Egypte et de Nubie (Ταξίδια στην Αίγυπτο και τη Νουβία) ο Norden περιγράφει την μυστηριώδη πυραμίδα

Τέταρτη Μαύρη Πυραμίδα στην Γκίζα

Μπορείτε να κατεβάσετε ένα αντίγραφο του βιβλίου εδώ

Ωστόσο, ο Norden περιγράφει με ακρίβεια την Πυραμίδα που είναι κατασκευασμένη από πέτρα πιο μαύρη και από τον γρανίτη. Είναι ενδιαφέρον ότι, η περιγραφή και οι απεικονίσεις του Norden είναι εξαιρετικής ποιότητας, και τοποθέτησε την τέταρτη, μαύρη πυραμίδα σε κάποια απόσταση από τις τρεις πυραμίδες της Γκίζας.

Τέταρτη Μαύρη Πυραμίδα στην Γκίζα

Στο βιβλίο του, ο Norden περιγράφει επίσης και υποδεικνύει την ύπαρξη επτά (ενδεχομένως ακόμη και οκτώ) μικρότερων πυραμίδων στο οροπέδιο της Γκίζας.

….Για την Αποκάλυψη, Αναστάσιος Ντίνος….

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s