Οι Αμερικάνοι όποτε τους συμφέρει, γνωρίζουν άριστα την Ελληνική ιστορία!

mx3EAB2Τα συγκλονιστικά επιτεύγματα του Μάικλ Φελπς έχουν τρελάνει τους Αμερικανούς και τους έχουν οδηγήσει να «βουτήξουν» στα βιβλία της ιστορίας για να αποδείξουν με στοιχεία ότι ο συμπατριώτης τους κολυμβητής είναι πράγματι ο σπουδαιότερος αθλητής στην παγκόσμια ιστορία. Όλων των εποχών.

Ανακάλυψαν, λοιπόν, τον Λεωνίδα από τη Ρόδο. Έναν υπεραθλητή της αρχαιότητας, ο οποίος πριν 2.200 χρόνια είχε να επιδείξει αντιστοίχως συγκλονιστικά επιτεύγματα στον καιρό του!
Το δημοσίευμα απο το enikos.gr:

Αν μη τι άλλο, εντυπωσιακή η γνώση των Αμερικάνων επι της Αρχαίας Ελληνικής Ιστορίας δεν συμφωνείτε;

Εύλογα τίθεται λοιπόν το ερώτημα, γιατί δεν επιδεικνύεται ο ίδιος ζήλος και στο θέμα των Σκοπίων καθότι και μόνο απο την ιστορική πλευρά να το δει κανείς, μπορεί άμεσα να δοθεί η λύση στο ζήτημα της ονομασίας! Η απάντηση αυτονόητη, δεν τους συμφέρει!

Δείτε λοιπόν πως οι Αμερικάνοι κατα το δοκούν, χρησιμοποίησαν την ιστορία της Μακεδονίας ως αντάλλαγμα από το 1961 για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της Γιουγκοσλαβίας!

Το παρακάτω εξαιρετικό βίντεο αναλύει πως το ψέμα των Σκοπίων έγινε σταδιακά γεωγραφική αλήθεια στην συνείδηση του παγκοσμίου πληθυσμού, μέσα από την δημοσίευση χαρτών του National Geographic!

Το βίντεο δείχνει ουσιαστικά τους χάρτες που εξέδωσε το Αμερικανικό περιοδικό απο το 1915 μέχρι το 2006, προφανώς και με την συμβολή του foreign office.

Η πλαστογράφηση της Ιστορίας και των γεγονότων που την συνθέτουν – μες την σιωπηλή πορεία του χρόνου – αποτέλεσε και αποτελεί ένα «προσφιλές άθλημα» για τους Αμερικάνους και όλους εκείνους που θέλουν να εξυπηρετήσουν κάθε είδους σκοπιμότητα και ιδιοτέλεια.

Ιδιαίτερα η χώρα μας και ο λαός της έχουν υποστεί τα πάνδεινα από διάφορους «ιστορικούς» και άλλα μίσθαρνα όργανα της όποιας ανθελληνικής προπαγάνδας, αλλά και μίσους.

Απο την άλλη, εμείς οι Έλληνες έχουμε ιερό και υπέρτατο χρέος να προστατεύσουμε την αλήθεια της Ιστορίας μας.Έτσι προστατεύουμε την ύπαρξή μας ως έθνος και τη συνέχειά μας στο χρόνο και στο χώρο.
Επιμέλεια: www.logiosermis.net…..
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s