Πού βρίσκονται οι Μάγιας σήμερα…

mayas-by-Corey-Goode-minΗ εξαφάνιση των Μάγια αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια τού κόσμου..

ΟΙ ΜΑΓΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΛΑΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!

Οι Μάγια ήταν λαός Ινδιάνων τής Κεντρικής Αμερικής (όπου σήμερα βρίσκεται η Ονδούρα, η Γουατεμάλα, και το Μεξικό), και πιστεύεται ότι ανέπτυξαν τον λαμπρότερο πολιτισμό τού Δυτικού Ημισφαιρίου!

Εμφανίστηκαν περί το 1800 π.Χ., αναπτύσσοντας μία τεχνολογία πρωτόγνωρη για την εποχή και ο πολιτισμός τους άκμασε το 250 μ.Χ., περίοδος όπου ο πληθυσμός τους ανερχόταν στα 2 εκατομμύρια.

Εξαφανίστηκαν περί το 900 μ.Χ., λόγω κάποιου αγνώστου ακόμη γεγονότος. Ο πολιτισμός τους «κατέρρευσε» και άρχισαν να εγκαταλείπουν τους οικισμούς τους. Πολλοί ερευνητές έχουν ασχοληθεί με το αίνιγμα τής εξαφάνισης τους, και αμέτρητες θεωρίες έχουν διατυπωθεί για το τι απέγινε ο λαός αυτός. Κάποιοι έκαναν λόγο για μαζική μετακόμιση των Μάγια στο εσωτερικό τής Γης, ενώ κάποιοι άλλοι θεώρησαν ότι η φυλή αυτή μετανάστευσε σε άλλους πλανήτες!

Σύμφωνα με τον Corey Goode (Intel Update Part 1), οι Μάγια σήμερα συμμετέχουν στην Μεγάλη Συμμαχία των Λαών του διαστήματος που βρίσκονται στο Ηλιακό μας Σύστημα και θέλουν να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να ελευθερωθεί από την δουλεία της Cabal.

Διαβάστε περισσότερα στο πρώτο Intel του Corey Goode στα πλαίσια της πλήρους αποκάλυψης για την οποία εργάζεται και προωθεί.

[Στην εικόνα, καλλιτεχνική απεικόνιση των Μάγια, όπως ο ίδιος τους είδε κατά την μεταφορά του στην Αφροδίτη και σε άλλα σημεία του διαστήματος, από τα Γαλάζια Πτερωτά Όντα της Sphere Being Alliance]

….http://www.diadrastika.com….

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s