Οι 12 Μυστηριώδεις Δίνες της Γης… Το Τρίγωνο των Βερμούδων ΔΕΝ είναι η μοναδική!

image-1076-630x380Αποτελούν σημεία του πλανήτη μας, τα οποία σα να είναι καταραμένα, έχουν στιγματιστεί επειδή ακριβώς εκεί έχουν εξαφανιστεί πλοία, αεροπλάνα και άνθρωποι χωρίς να αφήσουν το παραμικρό ίχνος πίσω τους, για να μάθουμε τι τους συνέβη.

Γι αυτό τον λόγο, τα σημεία αυτά έχουν γίνει γνωστά ως “Μυστηριώδεις Δίνες” μία εκ των οποίων είναι το, γνωστό σε όλους μας, Τρίγωνο των Βερμούδων.
Οι “Μυστηριώδεις Δίνες” απέχουν μεταξύ τους ίσες αποστάσεις, διαχωρισμένες από τον Τροπικό του Καρκίνου και τον Τροπικό του Αιγόκερου, και οι εξαφανίσεις που έχουν γίνει σε αυτές φημολογείται ότι οφείλονται στις απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες που επικρατούν σε εκείνα τα σημεία της Γης, που δημιουργούνται ωστόσο λόγω ηλεκτρομαγνητικών ανωμαλιών!

Παρακάτω μπορείς να δεις την λίστα των δινών αυτών, οι οποίες έχουν σε πολλές περιπτώσεις ονομασίες, που απέκτησαν εξαιτίας των τραγικών εξαφανίσεων που έχουν συμβεί εκεί κατά καιρούς:

Mohenjo – DaroHamakuliaΤρίγωνο των ΒερμούδωνΜεγαλιθικά ΑλγερίαςΘάλασσα του ΔιαβόλουΒόρειος ΠόλοςΜεγαλιθικά ΖιμπάμπουεΝησί του ΠάσχαΑνωμαλία του Νότιου ΑτλαντικούΤάφρος Νέων ΕβριδώνΛεκάνη WhartonΝότιος ΠόλοςΜάλιστα, όπως μπορείς να δεις και στον παρακάτω χάρτη, οι τοποθεσίες των Μυστηριωδών Δινών φαίνονται να μην είναι τυχαίες αφού η διάταξη τους σχηματίζει εικοσάεδρο πολύγωνο σε ολόκληρη την έκταση του πλανήτη.

Κανείς δε μπορεί να είναι σίγουρος σχετικά με το τι συμβαίνει στις περιοχές αυτές και τι είναι αυτό που τις συνδέει με τις μυστηριώδεις εξαφανίσεις, ακριβώς γιατί ποτέ στην ιστορία δεν έχει υπάρξει διασωθείς.

Πολλοί ισχυρίζονται, βέβαια, πως εξαιτίας των ηλεκτρομαγνητικών ανωμαλιών, που παρατηρούνται στα σημεία αυτά του πλανήτη, τα φαινόμενα που προκαλούνται θα μπορούσαν να δημιουργούν πύλες για άλλους κόσμους, παράλληλα σύμπαντα και διαστάσεις πέραν κάθε φαντασίας…

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s