Η φάρσα του Εβραϊκού Ολοκαυτώματος!και οι κακοί Γερμανοί! οι κάλοι Εβραίοι και οι καλύτεροι κουμμουνιστές που έσφαζαν!..

2014-09-10_03_19_29-Holocausto3.webpΣε αυτό τον κόσμο μπορούμε να αμφισβητήσεις πολλά ενδιαφέροντα πράγματα, όπως το αν ο Ιησούς Χριστός υπήρξε, αν υπάρχει ζωή στον Άρη, αν υπάρχουν εξωγήινοι ή γιατί το τοστ προσγειώνεται πάντα με τη μύτη προς τα κάτω από την πλευρά της μαρμελάδας. Αλλά ποτέ δεν αμφισβητούν το Ολοκαύτωμα που συνέβη στη ναζιστική Γερμανία.

Και το γεγονός ότι δεν συζητάει κάνεις για αυτό το θέμα είναι γιατι σε περισσότερες από 30 χώρες, τιμωρείται με πρόστιμο ή φυλάκιση έως δύο ετών οποίος αρνείται ένα τέτοιο γεγονός!!! οποιος θέλει να αρνηθεί το Ολοκαύτωμα αποτελεί έγκλημα στον Ποινικό Κώδικα!!!.στην Ισπανία με νομοσχέδιο για την μεταρρύθμιση που εισήχθη πρόσφατα(μια απο τα ίδια και εδώ). Ο υπουργός Δικαιοσύνης είναι «ειλικρινής φίλος» του εβραϊκού λαού και του Ισραήλ -η εβραϊκή ένωση στην Ισπανία ήταν ικανοποιημένη,.αυτό έγινε στα τέλη του 2012 στην Ισπανία στο ποινικό κώδικα περιλαμβάνει την άρνηση για το Ολοκαύτωμα των Εβραίων, και έκλεισε το μάτι στην εβραϊκή κοινότητα!.

Απλά παρατηρώντας αυτά τα μέτρα, ειναι απογοητευτικό. Αλλά τι πραγματικά συνέβη κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου; ήταν πραγματικά μια δίωξη και γενοκτονία του εβραϊκού λαού; Ναι και όχι. Τυφλή επίσημη θεωρία μας λέει ότι 6.000.000 Εβραίοι ήταν λέει που σκοτώθηκαν με τον πιο σκληρό τρόπο, αλλά αν αρχίσουμε να επανεξετάζουμε τα στοιχεία υπάρχει κάτι λάθος. Για αρχή δεν υπήρξε ποτέ έξι εκατομμυρίων Εβραίων στα γερμανικά στρατεύματα ήταν λιγότερο από 4 εκατομμύρια.

Αν αναφέρουμε τους καταλόγους των θανάτων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, οι αριθμοί αλλάζουν δραματικά, σε 370.000 νεκρούς.

Προσοχή όμως, αυτά τα 370.000 δεν εξολοθρεύτηκαν! απλά έχασαν τη ζωή τους, καθώς 62 εκατομμύρια άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια του πολέμου,μαζί με Εβραίους και άλλοι απο την πείνα, τον τύφο. αν και 60 εκατομμύρια άνθρωποι και «μόνο» 370.000 Εβραίοι έχασαν τη ζωή τους, γιατί μπορεί να θεωρηθεί ως δίωξη ή ένα σχέδιο εξόντωσης του εβραϊκού λαού;

άλλος ένας μύθος, μας έχουν πει για αυτά τα «στρατόπεδα θανάτου» οι Εβραίοι δηλητηριάστηκαν με αέρια σε θαλάμους αερίων. Λοιπόν, Υποτίθεται ότι το αέριο που χρησιμοποιήθηκε για φυσικό αέριο οπως λένε οι Εβραίοι ήταν «Zyklon B», αλλά αυτό το αέριο είχε χρησιμοποιηθεί από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, όχι μόνο στρατιωτικά, αλλά και ως ένα ισχυρό φυτοφάρμακο και απολυμαντικό. Και στα στρατόπεδα συγκέντρωσης χρησιμοποιήθηκε για να εξυπηρετήσει την απολύμανση σε ορισμένες περιοχές.

Είναι αρκετά ειρωνικό, επειδή πολλοί άνθρωποι πέθαναν από τύφο, μια ασθένεια που μεταδίδεται από την κακή υγιεινή και την συσσώρευση ψειρών, και είναι ειρωνικό πραγματικά γιατί αν οι Ναζί είχαν χρησιμοποιησεί σε μεγάλες ποσότητες το «Zyklon B» πολλοί άνθρωποι δεν θα είχαν πεθάνει από τύφο. Επιπλέον, σήμερα, δεν υπάρχει ούτε ένας επιζών των στρατοπέδων συγκέντρωσης που θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι έχει δει Γερμανό να δηλητηριάζει με αέρια σε τομέα συγκέντρωσης!!.

στρατόπεδα θανάτου

Και όχι,δεν έχουν συλληφθεί και κατηγορηθεί επισήμως οτι έριχναν αέρια στους κρατουμένους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. επίσης η ανταμοιβή των $ 50.000 σε οποίους μπορούν να βρουν θαλάμους αερίων! πραγματικά δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι υπήρχαν θάλαμοι αερίων που λένε.

Το ποσό αυτό έχει κατατεθεί σε μια τράπεζα και είναι ακόμα σε αναμονή για κάποιον που μπορεί να δώσει αξιόπιστα αποδεικτικά στοιχεία. Ίσως υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι αναφέρονται στα λίγα έγγραφα, απο στρατιώτες Ναζί που ισχυρίζονται ότι είχαν θαλάμους αερίων. Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω λέγοντας ότι αυτά τα λίγα έγγραφα ειναι είτε πλαστά (όπως η περίπτωση Poliakov) ήαναγκάστηκαν να υπογράψουν μετά από πολύωρες συνεδριάσεις βασανιστηρίων από τους ανακριτές άγριους Εβραίους.

πώς ξεφορτώθηκαν τόσα πολλά πτώματα; Ιστορία λέει ότι τα έκαψαν. Αλλά σε κάθε βιβλίο της ιατροδικαστικής Μπορείτε να βρείτε ότι χρειάζεται περίπου 40 ώρες για να καίει ένα ανθρώπινο σώμα χρησιμοποιώντας τα μέσα εκείνης την εποχής, ήταν το ξύλο ή το πετρέλαιο ως καύσιμο. Δεδομένου ότι τα γερμανικά στρατεύματα δεν είχαν μεγάλες ποσότητες καυσίμων, αυτό σημαίνει ότι για να κάψεις 6 εκατομμύρια πτώματα θα χρειάζεται όχι λιγότερο από 240 εκατομμύρια ώρες αποτέφρωσης.

Υποθέτοντας ταυτόχρονα μέχρι και 1000 άτομα, 240.000 ώρες για να αποτεφρωθούν 6.000.000 πτώματα είναι 240.000 ώρες, ακριβώς 10.000 ημέρες, δηλαδή: μόλις πάνω από 27 χρόνια. Δηλαδή, αν οι Γερμανοί είχαν αποτεφρώσει 1.000 Εβραίους, ταυτόχρονα, και αποτελεσματικά και συνεχώς από το 1940, θα είχε ολοκληρωθεί η αποτέφρωση των 6 εκατομμυρίων Εβραίων το 1967!!!. αστα λαβιστα! λογική! Και τι συμβαίνει με οτι απομένει μετά την αποτέφρωση; στάχτες που απομένουν μετά την αποτέφρωση ενός ανθρώπινου σώματος, που ζυγίζουν μεταξύ 2,5 και 4,5 Kg. φαντάσου ήταν 6.000.000, αυτό σημαίνει ότι κάπου θα πρέπει να υπάρχει μεταξύ 15-27 εκατομμύρια κιλά τέφρας, χωρίς τον υπολογισμό του καυσίμου που χρησιμοποιήθηκε.

Τέλος πάντων, δεν έχει βρεθεί πουθενά μια απο την εν λόγω ποσότητα τέφρας. Επιστρέφοντας στο θέμα με κάποια στοιχεία βλέπουμε ότι, σύμφωνα με το World Almanac της αμερικανικής εβραϊκής Επιτροπής (World Almaneque η Αμερικανική Εβραϊκή Επιτροπή) είχε το 1938 περίπου 15.688.259 Εβραίους σε όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με το New York Times, σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε από τον W. Balswin, το 1948 ο παγκόσμιος εβραϊκός πληθυσμός ήταν 18.700.00 άνθρωποι.15 εκατομμύρια το 1938 αν αφαιρέσουμε με τους ισχυρισμούς 6 εκατομμύρια του ψέματος ουπς, συγγνώμη, εννοούσα Ολοκαυτώματος, μένουν μόνο 9 εκατομμύρια. Είναι απολύτως αδύνατο ότι απο τα 9 εκατομμύρια να πήγε 18 εκατομμύρια το 1948 σε πληθυσμό στον κόσμο, είναι δυνατόν να διπλασιάσουν τον αριθμό τους σε τρία ή τέσσερα χρόνια;;. Ούτε καν είναι δυνατή σε 10 χρόνια η αύξηση του πληθυσμού σε τέτοιο βαθμό!. το κερασάκι ΕΒΡΑΙΟΣ ιστορικός ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ! ΜΥΘΟΣ ΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ ΑΕΡΙΩΝ! !, μέσα σε ολα αυτά βάζουμε και τις ψεύτικες φώτο που έφτιαχναν με αιχμάλωτους Γερμανούς και όχι Εβραίους,που έβαζαν οι γνώστες εφημερίδες και ΜΜΕ της εποχής που φυσικά έλεγχαν οι Εβραίοι!

Όλα τα Κομμουνιστικά Κόμματα της Ευρώπης ιδρύθηκαν από σιωνιστές.
Το Κομμουνιστικό Κόμμα «Ελλάδος» ιδρύθηκε φυσικά από …ΜΗ Έλληνες, με πρωτοστάτη έναν πράκτορα δάσκαλο, που δεν είχε γεννηθεί καν στον Ελλαδικό χώρο.Αφού έστησε το κίνημα και το επάνδρωσε με ορδές καθυστερημένων, φυσικά μετακόμισε στην πατρίδα του, στο …Τελ Αβίβ.Κομμουνιστικά εγκλήματα στην Ελλάδα (ΚΚΕ, ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, ΔΣΕ, ΟΠΛΑ, ΕΠΟΝ)

Οι Έλληνες θα πλήρωναν τον φόρο αίματος για τις προβοκάτσιες των πληρωμένων πρακτόρων των «Άγγλων»-Rothschild,οπως σε τόσες άλλες χώρες έστρεψαν την χωρα κατά της γερμανιας καθώς οι Εβραίοι είχαν κηρύξει πόλεμο όταν έχασαν τον έλεγχο στην Γερμανίας και την δημοκρατία της Βαϊμάρης!(οι ίδιοι τα λένε εδώ ) οι οποίοι πράκτορες φυσικά, επειδή δεν ήταν ΚΑΘΟΛΟΥ Έλληνες και ΚΑΘΟΛΟΥ πατριώτες, δεν δίστασαν να σφάξουν χιλιάδες Έλληνεςκατά τον εμφύλιο, όταν τους άφησαν εκτός κυβέρνησης.Όσοι συνελαμβάνοντο ως αντικομμουνισταί την εποχήν εκείνην, ωδηγούντο εις στρατόπεδα συγκεντρώσεως, υπεβάλλοντο σε φρικώδη βασανιστήρια και εξετελούντο. Μετά την διάλυσιν των πρώτων εθνικών ομάδων αντιστάσεως στα μωραΐτικα βουνά, εξετελέσθησαν πολλές εκατοντάδες εθνικοφρόνων πολιτών με την κατηγορίαν του προδότου, συνεργάτου των Γερμανών και εχθρού του ΕΑΜ. απόδοση ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ (σημερα ξέρετε πόσοι πράκτορες των Εβραίων υπάρχουν ακομα στην Ελλάδα;όλοι οι σχεδιαστές του πολυτεχνείου και ανάληψη της εξουσίας απο τότε έως σημερα! οπως έλεγε και ο Χίτλερ που ήξερα καλά απο δημοκρατίες τύπου Βαϊμάρης, ολα τα κόμματα αυτά ειναι ίδια! οπως και εκτελούν ολα ο σχέδιο το είδατε πολύ καλά εξάλλου!).http://www.aetos-apokalypsis.com/.

Κύμα βιασμών από λαθρομετανάστες συνταράσσει την Ευρώπη με τα κρούσματα να αυξάνονται συνεχώς αυτές τις οδηγίες έχουν

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s