Η Γη δεν περιστρέφεται γύρο από τον ήλιο, είναι άπλα μια θεωρία που την παρουσιάζουν πραγματική!

4fb34d15bb72f7816c67768e5f9d5d3dΑν νομίζετε ότι η θεωρία της περιστροφής της Γης γύρω από τον ήλιο – είναι απολύτως αποδεδειγμένο γεγονός, τότε θα είναι μεγάλο λάθος. Σε αυτή τη θεωρία είναι τόσο πολλές οι αντιφάσεις που εδώ και καιρό βρίσκεται στο ίδιο καλάθι με τη θεωρία του Δαρβίνου για την καταγωγή του ανθρώπου από τον πίθηκο.

Τρομερό θα ακούγεται μήπως ο ήλιος περιστρέφεται γύρω από τη Γη; Ο εγκέφαλός σας θα αρνηθεί να το καταλάβει. Αλλά για να το γνωρίζουμε με βεβαιότητα – θα πρέπει να πάμε στον ήλιο, για να δούμε ότι η Γη περιστρέφεται γύρω του. Είναι αδύνατο να το κάνουμε, είναι μια θεωρία και μια άλλη θεωρία οπως αυτή που μας έμαθαν.

οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν την αλήθεια όχι μόνο σε αυτό το θέμα άλλα σε πολλά άλλα και το ψεύδος αυτό έχει εμβολιαστεί από την παιδική ηλικία, από το σχολείο, οι άνθρωποι μεγαλώνουν με μια λάθος άποψη για τον κόσμο εντελώς.
Το πιο εκπληκτικό πράγμα που τόσοι πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η Γη περιστρέφεται γύρω από τον ήλιο είναι άπλα μια θεωρία!, και δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν την πραγματικότητα. το ίδιο γίνεται σε πολλά άλλα θέματα γιατί δεν τους έμαθαν αλήθειες,απορρίπτουν πληροφορίες που δεν τους έμαθαν, που τους καθιστά παρόμοιους σαν ασθενείς σε ψυχιατρική κλινική.

οι άνθρωποι μεγαλώνουν με μια λάθος  άποψη για τον κόσμο εντελώς
ο ήλιος κινείται στο γαλαξία δεν είναι σταθερός και γυρίζουν οι πλανήτες γύρο του! στην φώτο μια άποψη πως ο ήλιος μαζί με τους πλανήτες κινείται! και όχι ότι γυρίζουν γύρο του!τα πάντα είναι σε μορφή σπιράλ στην φύση ! από τα άτομα – dne – γαλαξίες !και όχι σε κύκλους!

Ακόμα και το διαστημικό σκάφος δεν μπορεί να βοηθήσει να καταλάβετε ότι περιστρέφεται γύρω από κάτι η Γη. δεν γίνεται σε ένα γαλαξία που διαρκώς κινείται,
Για παράδειγμα, κάθεστε μπροστά σε ένα τρένο και το τρένο κινείται.
Και εδώ δεν μπορείτε να δείτε μια κίνηση. Ποιος κινείται;
αυτό που είναι μπροστά σας ή τρένο; Κοιτάτε το έδαφος κάτω, και ξέρετε ποιος κινείται.

Αλλά στο διάστημα αυτό είναι αδύνατο , όλα κινούνται στο χώρο. Και είναι αδύνατο όχι μόνο να κατανοήσουμε τι κινείται, αλλά και αυτό που κινείται.
περισσότεροι επιστήμονες στην εποχή μας έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι υπάρχει μια κοινή πρόταση του Ήλιου και της Γης. Δηλαδή, δεν είναι (και πράγματι δεν μπορεί να είναι) μια άκαμπτη αντίληψη για το τι περιστρέφεται η γη γύρω από τον ήλιο.

Η συνείδηση πρέπει να βγει από τον λήθαργο της «επιστημονικής» δογματικής κοσμοθεωρίας και της απάτης, η οποία βασιλεύει παντού σήμερα. Όπως κάποτε που νόμιζαν ότι η γη είναι επίπεδη!.Από τα άτομα πρωτονίων και νετρονίων στον ατομικό πυρήνα, τον γαλαξία έως το DNA ειναι σε σχήμα σπείρας!!! αφου ο ήλιος είναι και αυτός σε μια ομάδα ήλιων στο γαλαξία! κινείται! μαζί με άλλους 5000.000.000.000!!!!!!μόνο σε ένα γαλαξία αυτά! εσείς όμως να λέτε μόνο εδώ υπάρχει ζωή!!! εξωφρενικό και όμως αυτό πιστεύει μεγαλη μάζα ανθρώπων!!περιμένει να του το πουν αν υπάρχει ζωή λες και δεν έχει μυαλό να σκεφτεί ο ίδιος!!!
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Advertisements

One thought on “Η Γη δεν περιστρέφεται γύρο από τον ήλιο, είναι άπλα μια θεωρία που την παρουσιάζουν πραγματική!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s