ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ…ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 300 ΧΡΟΝΙΑ;;οι περισσότεροι έλληνες δεν έχουν συναίσθηση της πραγματικότητας

mx36709Έχετε καταλάβει όσα συμβαίνουν και έχουν συμβεί εναντίον των Ελλήνων και της Ελλάδος τα τελευταία 300 χρόνια και ποιος τα δημιουργεί?

Έχετε καταλάβει τι έγινε με την επανάσταση του 1821? Πώς οι μεγάλες δυνάμεις βοήθησαν δήθεν για να διορίσουν τον βαυαρό Όθωνα στην συνέχεια σκοτώνοντας τον Καποδίστρια στήνοντας το τραπεζικό καθεστός του Ροθτσάιλντ, περνώντας επίσημα τον θεσμό διακυβέρνησης για να έχουν την κηδεμονία του πλούτου τους για να τους κουμαντάρουν οικονομικά?

Έχετε καταλάβει την συνθήκη των σεβρών το 1919 και πως δημιούργησαν τις συνθήκες καταστροφής και σφαγής του ελληνισμού της Ιωνίας?

Έχετε καταλάβει ότι η χρηματοδότηση των μπολσεβίκων και ή επανάσταση έγινε για να φύγει από την μέση ο Τσάρος και οι έλληνες της Ρωσίας και να χρηματοδοτήσουν στην συνέχεια τον Κεμάλ με 10 εκ. χρυσά ρούβλια από τα ελληνικά καταπιιστεύματα για να τον βοηθήσουν στέλνοντας Τσετσένους για να σφάξουν τους έλληνες της Ιωνίας !

Έχετε καταλάβει ότι επί Λένιν δεν επιτρεπόταν να μετακινηθεί άνθρωπος από την Σοβιετική Ένωση χωρίς την άδεια του καθεστώτος. Άρα για να φύγουν οι Τσετσένοι και να βρεθούν στην Ιωνία – Μικρά Ασία και να σφάξουν τους έλληνες είναι ξεκάθαρο ότι τους έστειλαν οι μπολσεβίκοι.

Έχετε καταλάβει ότι με ελληνικό χρυσό (τράπεζα της Ανατολής) στήθηκε η Federal Bank της Αμερικής το 1913 και η σφαγή της Μ. Ασίας έγινε και για να σκεπαστεί η κλοπή των 7000 τόνων χρυσού?

Έχετε καταλάβει ότι με τον ίδιο χρυσό στήθηκε η τράπεζα HSBC στο αγγλικό Χόγκ – Κόγκ 1932;
Έχετε καταλάβει ότι με τα ίδια καταπιστεύματα στήθηκε και η ΒIS το 1932 στην Ελβετία?
Έχετε καταλάβει ότι το 1933 πτώχευσαν την Ελλάδα για 50 εκατομμύρια δολλάρια για να πάρουν ολοκληρωτικά τα καταπιστεύματα και τα εθνικά περουσιακά υπό την κηδεμονία τους?

Έχετε καταλάβει ότι από το 1948 όλοι οι ηγέτες της Ελλάδας διορίζονται από τους ίδιους τους “οικονομικούς εξοντωτές”, με αποτέλεσμα να φέρουν την οικονομία της στα μνημόνια με σκοπό την ολοκληρωτική εξόντωση των ελλήνων?

Εχετε καταλάβει ότι οι περισσότεροι έλληνες δεν έχουν συναίσθηση της πραγματικότητας και συνεχίζουν να αρνούνται να δεχτούν ότι όλα αυτά γίνονται για τον έλεγχο και τη εξόντωση?

Εχετε καταλάβει ότι οι περισσότεροι έλληνες δεν ξέρουν καν αληθινή ιστορία;ειδικά περί δεύτερου παγκόσμιου πόλεμου!μαύρα μεσάνυχτα ! μόνο για Δίστομο ξέρουν ! και αυτο οπως το θέλουν! σας είπε πότε κάνεις γιατι σκότωσαν οι Γερμανοί χωριάτες; ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΉΡΥΞΕ ΠΟΛΕΜΟ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Γιατί? Ούτε αυτό για την ώρα μπορούν να καταλάβουν!!! νομίζουν οτι προωθούν κόμματα για να τους σώσουν! άξιοι της μοίρας τους!

https://www.youtube.com/watch?v=sI66QFFhLXY

Ἡ Ἐγκύκλιος τοῦ Καποδίστρια ποὺ ἀπαγόρευε στοὺς ὑπαλλήλους τοῦ Ἑλληνικοῦ Δηµοσίου νὰ εἶναι Τέκτονες!

«Η Ελβετία Χωρίς τον Καποδίστρια Δεν Θα Ήταν Αυτό που Είναι» Τόσο Απλά!!!

https://www.youtube.com/watch?v=hrTpkNQsLwQ

http://www.aetos-apokalypsis.com/2015/07/poioi-polemoun-thn-ellada.html

http://etsimravo.blogspot.gr/

5 thoughts on “ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ…ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 300 ΧΡΟΝΙΑ;;οι περισσότεροι έλληνες δεν έχουν συναίσθηση της πραγματικότητας

  • Εχετε καταλάβει ότι αυτό το γένος των ανρώπων (όλες οι φυλές του πλανήτη Γή) πνέει τα λοίσθια;..Εχετε καταλάβει ότι η αρνητικότητα της συμπεριφοράς των ανθρώπων παγκοσμίως έχει υπερβεί κατά πολύ την νομοτελειακή διάταξη λειτουργικότητας του πλανήτη…Εχετε καταλάβει ότι άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον επαναπροσδιορισμό της επόμενης γενιάς των όντων του πλανήτη, συμπεριλαμβανομένου και του επόμενου γένους των ανθρώπων …Εχετε καταλάβει ότι σ΄αυτόν τον πλανήτη ο άνθρωπος εκπληρώνει την θητεία του, δοκιμαζόμενος για την μετά από εδώ πορεία του, για το θαυμαστό, αιώνιο ταξίδι προς την πραγματική γνώση της δημιουργίας και του δημιουργού του;…(Δεν θα ήθελα να ζώ σ’αυτό το γένος των ανθρώπων αλλά στο προηγούμενο η σ’ αυτό που θα έλθει…) ΗΣΙΟΔΟΣ !!!

   Μου αρέσει!

  • ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΚΥΡΗΞΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΣΕΒΙΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΑΙΣΧΟΣ. ΕΜΕΝΑ Ο ΠΡΟΠΑΠΟΣ ΜΟΥ ΦΥΛΑΚΗΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΨΑΛΙ ΚΥΘΗΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΡΑΞΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΗΔΗΞΕ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΑΜΙΟΝΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΥΨΗΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΚΥΡΗΞΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΡΟ ΚΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑ

   Μου αρέσει!

   • Αγαπητέ Γιάννη,
    Η Ιταλία κύρηξε τόν πόλεμο στήν Ελλάδα μέ τήν χαρακτηριστική φράση «alors c’ est la guerre»! πού είπε ο Μεταξάς στόν πρόξενο τής Ιταλίας….
    Είχαμε πόλεμο, ναί, καί σκοτώθηκε κι ο θείος σου καί πολλοί άλλοι. Ομως οι Γερμανοί ήρθαν διότι δέν τά κατάφεραν οί «συμμαχοί τους» οί Ιταλοί. Γιά τό λόγο αυτό ή Γερμανία ΕΧΑΣΕ τή μάχη στή ……….. Ρωσία……..
    «Κύρηξε τόν πολεμο» γράφει τό σχόλιο.
    Καλό απόγευμα.

    Μου αρέσει!

 1. Το να μην γνωρίζει κανείς την Ιστορία του τόπου του και της ράτσας του, ήτοι το κοντινό ή το απόμακρο ιστορικό παρελθόν του – προσωπικά δεν με ενοχλεί διότι έχει να κάνει με το ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, ήτοι με τον συναισθηματικό κόσμο όλων ημών των μεταγενέστερων και το κατά πόσο εμείς όλοι επιθυμούμε να διατηρήσουμε ζωντανό τον πνευματικό ομφάλιο λώρο με τους προγόνους μας ώστε μέσω της σοφίας, των λαθών ή ακόμη και των παθών τους να βελτιωνόμαστε ως κοινωνία

  – όμως –

  το να μην ασχολείται κανείς δραστικά με το παρόν, ήτοι με τα όσα ηθικοπολιτικοκοινωνικά προβλήματα που ως Ελληνική κοινωνία μας φόρτωσαν οι δήθεν οικονομικοί «εταίροι» μας σε συνεργασία πάντοτε με τους «εργοδότες» τους (βλ. Ρότσιλντ και USA παρατρεχάμενους) τα οποία εις βάρος του εντέχνως τεκταίνονται – αυτό με ξεπερνά κατά πολύ διότι δεν έχει να κάνει με το ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ αλλά με την ΛΟΓΙΚΗ

  – και η λογική ειδικά σήμερα λέγει πως ως Έλληνες πολίτες –

  μέσω των ανθελλήνων πολιτικών που ουτοπικά εκλέγουμε* απαρτίζοντας οι τελευταίοι όλους αυτούς τους «εφιάλτες» των συμβατικών Κομμάτων & Κινημάτων της «Βουλής των Ελλήνων» μας έχουν παραδώσει αμαχητί στους κατά τα άλλα «εταίρους» μας λεηλατώντας οι τελευταίοι – τον υπόγειο, υποθαλάσσιο, επίγειο, εναέριο εθνικό μας πλούτο και πέραν τούτων, τον γόνο, τα παιδιά μας τα οποία είναι η ελπίδα του τόπου όπως επίσης και την προσωπική περιουσία, ήτοι τον έντιμο αγώνα γενεών και γενεών μεταβάλλοντας και κατακερματίζοντας συγχρόνως την Ελληνική κοινωνία σε μια τεταρτοκοσμική κοινωνία και το οξύμωρο; με πτυχιούχους σκλάβους!

  Όταν λοιπόν κανείς – εντός μιας κοινωνίας – της Ελληνικής εν προκειμένω κοινωνίας, ο πολίτης, δεν αντιδρά με βάση την ΛΟΓΙΚΗ απέναντι σ’ αυτό που εις βάρος του εντέχνως τελείται – παρά μόνον καρτερεί τον λυτρωμό του μέσω των συμβατικών Κομμάτων & Κινημάτων της άβουλης πλέον «Βουλής των Ελλήνων» τότε ο πολίτης αυτός, κατ’ εμέ και την ταπεινή άποψη που δημοσίως πάντοτε εκφράζω’ ο πολίτης αυτός έχει πρόβλημα, ήτοι δεν αξίζει να τον αποκαλούν αλλά ούτε να αισθάνεται ο ίδιος πολίτης – παρά μόνον – να τον αποκαλούν και να αισθάνεται ο ίδιος ως ένας υπερήφανος ΙΔΙΩΤΗΣ – και ως Ιδιώτης – ως ένας υπερήφανος Ηλίθιος.

  Παρεμπιπτόντως, την λέξη «ΙΔΙΩΤΗΣ» ως ελεύθερα σκεπτόμενος και εκφραζόμενος Έλλην πολίτης, προσωπικά την απεχθάνομαι γι’ αυτό έδωσα τον προσωπικό μου αγώνα και έτσι μέσω βάσιμων επιχειρημάτων η εν λόγω λέξη αφαιρέθηκε από την πτυσσόμενη λίστα επιλογής ιδιοτήτων, ως επισκεπτών, της Σελίδας Lexigram. Δια του λόγου το αληθές ορισμένα από τα σχόλια βρίσκονται σε κοινή θέα από την εν λόγω Σελίδα.

  Αυτός φυσικά ήταν ο προσωπικός μου αγώνας για την απομάκρυνση της συγκεκριμένης λέξεως (ταπεινωτικής κατά την άποψή μου για έναν Έλληνα πολίτη)

  – διερωτώμαι όμως –

  ανεξαρτήτως του προσωπικού αγώνα τον οποίο έδωσα’ απαρτίζεται η Ελληνική κοινωνία τελικά από Πολίτες ή από ΙΔΙΩΤΕΣ;

  Εν κατακλείδι λέγω προς όλους τους Έλληνες …

  «Η ζωή προσεγγίζεται με Φιλοσοφία και επιλύεται με Μαθηματικά – άλλως – επικρατεί το πολιτικό χάος των Ολίγων και η ηλιθιότης των πολλών»

  καλά μυαλά Έλληνες

  αγράμματος-λόγιος cnt ® 23/12/2017

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.