Μετά την «Area 51», η ακόμα πιο μυστηριώδης «Area 6» στην έρημο της Νεβάδα

google-maps-image-of-usaf-base-area-6-in-nevada-136404492236103901-160309113903Η «Area 51» είναι διάσημη εντός και εκτός των κύκλων των συνωμοσιολόγων, καθώς πρόκειται για την απομακρυσμένη βάση στην αραιοκατοικημένη Νεβάδα….
των ΗΠΑ στην οποία δοκιμάζονταν (και δοκιμάζονται) πειραματικά αεροσκάφη- και πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι κάνουν λόγο ακόμα και για εξωγήινη τεχνολογία και άλλα σκοτεινά πειράματα.

Γενικά μιλώντας, η «Περιοχή 51» είναι ένα από τα πιο γνωστά ονόματα της UFOλογίας στις ΗΠΑ (αποτελεί ακόμα και το θέμα metal τραγουδιών, όπως το «Hangar 18» των Megadeth και το «Hangar 18, Area 51» του Yngwie Malmsteen, ενώ έχει «πρωταγωνιστήσει» και σε επεισόδια των X-Files κλπ).

Ωστόσο ελάχιστοι γνωρίζουν για την «Area 6»- μια μεγάλη βάση απογείωσης/ προσγείωσης αεροσκαφών, η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο δημοσιεύματος της Las Vegas Review Journal και άλλων μέσων.ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Μυστική βάση Περιοχή 51 (Area 51) | Ντοκιμαντέρ με ελληνικούς υποτίτλους

Εν αντιθέσει με την αυστηρά φυλασσόμενη Area 51, τα μέτρα ασφαλείας στην Area 6- η οποία φαίνεται σε εικόνες του Google Earth- είναι (φαινομενικά) υποτυπώδη, με φράχτες και σημεία ελέγχου επισκεπτών, ενώ είναι ορατή ακόμα και σε διαδρομές τουριστικών πούλμαν.

Ωστόσο, αν και μικρότερη και νεότερη από την Area 51, εξακολουθεί να είναι χώρος στον οποίο λαμβάνει χώρα «άκρως απόρρητη δουλειά», από, σύμφωνα με εκπρόσωπο της National Nuclear Security Administration, τα υπουργεία Άμυνας και Εθνικής Ασφαλείας- η οποία σχετίζεται με αισθητήρες.

Λίγα πράγματα έχουν γραφεί γενικότερα για την Area 6, πέραν του ότι έχει να κάνει με μη επανδρωμένα αεροσκάφη, ενώ το κόστος λειτουργίας της είναι επίσης δύσκολο να προσδιοριστεί.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι δραστηριότητες που «τρέχουν» εκεί έχουν να κάνουν με αισθητήρες για εντοπισμό χημικών, αερίων, εκρηκτικών υλών και πηγών ραδιενέργειας που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε «βρώμικες» βόμβες.

Στη βάση δεσπόζει ένα μεγάλο υπόστεγο με κάπως περίεργες θύρες, το οποίο περιτριγυρίζεται από σειρά κτιρίων.

Βάσει παρατηρήσεων (κτίρια, κεραίες κτλ) θεωρείται ότι στη βάση υπάρχουν κυρίως μη επανδρωμένα κατασκοπευτικά αεροσκάφη, ενώ γίνεται έρευνα και ανάπτυξη πάνω σε προηγμένα συστήματα παρακολούθησης

Ε-ΡΟΔΙΟΣ: Βρήκα και 2 βίντεο

Για υπότιτλους: Γραναζάκι ~ Υπότιτλοι ~ Αγγλικά ~ Υπότιτλοι ~ Αυτόματη μετάφραση ~ Επιλογή γλώσσας

RT America

Για υπότιτλους: Γραναζάκι ~ Υπότιτλοι ~ Ισπανικά ~ Υπότιτλοι ~ Αυτόματη μετάφραση ~ Επιλογή γλώσσας

UFOvnis

[Πηγή]

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s